henk dragstraU wilt een advocaat die zijn geld waard is. Een advocaat met expertise en ervaring op het terrein waarbinnen hij opereert. Die zich onderscheidt door specialistische kennis en persoonlijke betrokkenheid. Met scherpe tarieven, zonder onnodige overhead en kantoorkosten. En een heldere werkwijze zodat u weet waar u aan toe bent.

Tijdens het eerste gesprek worden de kosten en baten afgewogen. U krijgt uiteraard een realistische inschatting van uw kansen. Over het honorarium worden vooraf heldere afspraken gemaakt. Declaraties zijn voorzien van een specificatie van de werkzaamheden.

Dragstra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht bedrijfsruimte en woonruimte
  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Het kantoor heeft geen aansluiting bij een stichting derdengelden.

Klik hier om de Algemene Voorwaarden van Dragstra Advocatuur te downloaden.