Een geschil in een arbeidsrelatie vraagt een effectieve aanpak en een praktische benadering, veel meer dan om een juridische confrontatie. In ontslagsituaties en conflicten over non-concurrentiebedingen komt het aan op pragmatische oplossingen. Zodat werkgever en werknemer weer verder kunnen.

Dragstra heeft een ruime ervaring in de praktijk van het arbeidsrecht. Hij treedt op als huisadvocaat van grote werkgevers, waaronder financiële instellingen en dienstverleners. Door een jarenlange samenwerking kent Dragstra de organisatie en omgeving van zijn opdrachtgevers. Hij streeft naar snelle oplossingen en juiste timing. Zo worden onnodige procedures voorkomen.

Arbeidsrecht Amersfoort Dragstra Advocatuur

 

Dragstra is lid van de VAAMN. Dit is een vereniging van advocaten in het arrondissement Midden-Nederland, die zich verregaand hebben gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Alleen advocaten die ten minste 5 jaar werkzaam zijn en tenminste 50% van hun werkzaamheden aan het arbeidsrecht besteden kunnen lid zijn van de VAAMN (https://www.vaamn.nl/).