Henk Dragstra ken ik al jaren als een goede advocaat, die goed luistert, deskundig is en helder adviseert. Als cliënt weet je waar je aan toe bent. De unieke combinatie van echte deskundigheid, lef en persoonlijkheid, zorgen dat Henk voor mij een logische keuze is wanneer het gaat om arbeidszaken.

Benno Siegert, HR Directeur Coöperatie VGZ


Deze bedrijfshuurkwestie vroeg om een lange adem. Dankzij de prettige samenwerking en jouw vasthoudendheid is er een voor alle betrokkenen gepaste oplossing bereikt. Dank voor jouw inspanningen in dit dossier!

Renée Hanegraaf, Legal Counsel Anheuser-Busch InBev SA


We hebben altijd prima met Henk Dragstra samengewerkt. Zowel in onze sportieve activiteiten als in het ondernemerschap lopen we soms tegen juridische zaken aan. Contractuele kwesties, het vastleggen van afspraken op het gebied van sponsoring, enzovoorts. We zijn steeds goed geadviseerd en dat voorkomt geschillen. Gelukkig dat we altijd op Dragstra kunnen rekenen.

Marianne Timmer, Olympisch schaatskampioene / Henk Timmer, Doelman & sportondernemer


Maritime & Transport Business Solutions geeft financiële en strategische adviezen in de maritieme sector en internationale transportwereld. De opdrachtgevers van MTBS zijn investeerders, havenbedrijven en overheden verspreid over de wereld. MTBS heeft haar hoofdkantoor in het Witte Huis aan de Wijnhaven in het hart van Rotterdam.

Henk Dragstra ondersteunt MTBS sinds enige jaren met juridisch advies op uiteenlopend terrein. Hij heeft gevoel voor de dynamiek en belangen in onze business. Zijn analyses zijn snel en kundig. Dragstra anticipeert en komt tot praktische oplossingen.

Paul van Eulem, director Maritime & Transport Business Solutions


Murgitroyd is a firm of patent and trade mark attorneys. Our company operates offices in twelve European countries and in the USA. For legal support in The Netherlands we have used Dragstra’s expertise at several occasions.

For one particular project in The Netherlands we encountered problems with one of our partners and we needed assistance. Our aim was to quickly solve the problem and to avoid expensive and time consuming legal action.

Henk Dragstra provided the support we needed. He managed to put forward our point of view and demands, while keeping the door open to find a reasonable agreement.

Henk’s approach is very practical and his focus is on understanding the client’s request and to find an adapted solution. He is proactive and very pleasant to work with.

Rick de Zeeuw, Director Patents Murgitroyd, Sophia Antipolis, France


In een al enige jaren slepend geschil met huurders van een woon-/werkpand heb ik, nadat 2 eerdere advocaten na diverse acties geen enkele vooruitgang wisten te boeken en ook geen positieve vooruitzicht konden bieden,  het dossier begin december 2021 aan mr. Dragstra overgedragen.
Binnen exact 2 maanden wist hij op een zeer kordate en effectieve wijze de huurders te overreden de huurovereenkomsten op een voor mij redelijke termijn te gaan beëindigen. Mijn verwachting en ook bereidheid overtegaan tot betaling van een significante uit-/afkoopsom bleek volledig overbodig. Ik wil dan ook graag mijn dank hiervoor uitspreken en het kantoor veel succes toewensen.
Peter van Basten, Directeur Pejoba Beheer BV

Kalmerende adviezen in soms emotionele situaties met logische en heldere onderbouwingen zorgen dat je zelfverzekerd naar een oplossing op zoek kan gaan. Staat altijd klaar en reageert snel en kordaat.

Frank Uyt den Bogaard, Creative Director Flirt Creativity


Stichting De Armen de Poth is een eeuwenoude liefdadigheidsinstelling – geleid door vrijwilligers – en beheert een monumentaal hofje met 48 woningen. Dat vereist soms aanvullende juridische expertise. Op die momenten waarop wij de laatste jaren een beroep op Henk Dragstra hebben gedaan werd dat vlot, op maat, persoonlijk en professioneel prima in goed samenspel uitgevoerd.

Diederick van den Wall Bake, regent/secretaris-penningmeester De Armen de Poth, Amersfoort


Als startende ondernemers hebben we gemerkt hoe belangrijk het is om een goede adviseur te hebben. Succes en tegenslag liggen soms dicht bij elkaar. Ook wij zijn op een zeker moment in een taai conflict terecht gekomen. Gelukkig heeft Henk Dragstra ons hier op een goede en professionele manier uit geholpen. Hij heeft zich uitstekend kunnen verplaatsen in onze situatie. Wij vonden het prettig dat hij de beslissingen aan ons overliet, maar nooit zonder eerst nauwkeurig alle afwegingen aan ons voor te leggen.

Rien Tilstra en Mark Hukema, Vintage Road Trips, Aix-en-Provence, France


Helder, to the point, relativeringsvermogen en goed bereikbaar” zijn woorden die onze ervaringen met Henk Dragstra typeren.

Buijs Regiomakelaars, met kantoren in Amersfoort en Soest, is betrokken bij vele honderden vastgoedtransacties per jaar. In dat kader is het plezierig om van de kennis en kunde van een ervaren en gedreven vastgoed-advocaat gebruik te kunnen maken. Naast dat Dragstra zo’n advocaat is, is het ook een prettig mens.

H. Onno Buijs RMT, Directeur NVM Makelaar o.g.


Helder advies, kordaat optreden, korte lijnen!

Mr. Robert N.J. Bosma, Partner Finsens Planning Amsterdam


Henk Dragstra heeft mij in mijn functie als HR-manager bij Achmea Pensioenen en de afgelopen jaren bij Staalbankiers bij een aantal casussen professioneel terzijde gestaan. Zijn stijl kenmerkt zich als: gedegen, pro actief, betrokken, no nonsens en bereikbaar. Een cliënt wordt goed meegenomen in de Pro´s maar zeker ook de Contra´s van de aangedragen casus. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Kees van Baaren, Hoofd Algemene Zaken Staalbankiers


Als belastingadviseur loop ik in de dagelijkse praktijk tegen uiteenlopende jurdische kwesties aan. Bovendien ben ik als zaakwaarnemer in een onroerend goed portefeuille intensief betrokken bij diverse horeca-ondernemingen in Amsterdam.

Ik weet hoe belangrijk het is om te kunnen sparren met een deskundig advocaat. Henk Dragstra is een echte raadsman die meedenkt, actief adviseert en niet eindeloos procedeert. Zonder omweg, recht door zee, waardoor ook de kosten alleszins acceptabel zijn.

Sjaak van der Pluijm, Directeur Cannoo & Partners belastingadviseurs


De afgelopen acht jaar heeft zich een zeer prettige samenwerking ontwikkeld bij de behandeling van arbeidsrechtelijke kwesties. Daarbij is Henk altijd duidelijk, direct en to-the-point. En dat waarderen we. Hij staat voor de belangen van de Bank, maar met gepaste afstand bij de beoordeling van de zaak.

Edmee Schils, Hoofd Juridische Zaken Staalbankiers


Tevredenheid over langdurige samenwerking Rijnheuvel Advies + Administratie en Henk Dragstra. Rijnheuvel Advies + Administratie bedient veel ondernemers in MKB, die prijs stellen op korte en krachtige adviezen. Waar het op juridische kennis aankomt verwijst Rijnheuvel Advies + Administratie door naar Dragstra. Bij ondernemingsrecht en overeenkomsten is Dragstra een waardevolle adviseur gebleken. Onze klanten waarderen de heldere stijl en werkwijze van Dragstra Advocatuur.

Gerhard Roeterd, Rijnheuvel Advies + Administratie Odijk


In de afgelopen periode hebben wij Henk ervaren als een jurist waarmee wij prettig samenwerken. Indien dit nodig is, reageert en handelt hij snel. Op langere termijn is hij bewust bezig met het aan de voorkant goed regelen van zaken zodat direct ingrijpen minder noodzakelijk zou hoeven zijn in de toekomst. Zijn communicatie is direct en duidelijk. Wij weten waar we aan toe zijn met hem.

Nico Slingerland, directeur Slingerland Techniek Amersfoort