advocaat zakelijk ontroerend goed amersfoort

Bedrijfsruimte

Dragstra behandelt met name zaken over bedrijfsruimte, zowel middenstandsbedrijfsruimte als kantoren. Hij bedient opdrachtgevers in de horeca, in situaties rond huurbeëindiging, bedrijfsoverdracht en prijsaanpassingen. Een bewegelijke markt waarin het samenspel met makelaars en accountants van belang is. Dankzij jarenlange ervaring beheerst Dragstra dit spel.

 

advocaat consumenten particulier onroerend goed amersfoort

Woonruimte

Ook woonruimte is bekend terrein. Dragstra wordt regelmatig ingeschakeld door makelaarskantoren, rond de verkoop en verhuur van onroerend goed. Als er kort op de bal moet worden gespeeld, weten zij hem te vinden. De samenwerking kenmerkt zich door nuchterheid. Niet er omheen draaien en ‘to the point’.

 

 

 

Dragstra kijkt graag over de schutting van het vakgebied, altijd op zoek naar nieuwe gezichtspunten. Hij is lid van de VHA, de vereniging van huurrechtadvocaten in Nederland. De VHA stelt strenge eisen aan de deskundigheid van leden. Na de specialisatieopleiding en het toelatingsexamen volgen zij cursussen over de actualiteiten van het huurrecht, om hun kennis op peil te houden.